Na een nachtje slapen kwamen de kinderen aan het einde van de ochtend weer binnen druppelen, om opnieuw door de mensen van de kleding, kapsels en grime opgemaakt te worden voor de tweede voorstelling. Net als de eerste avond, was de zaal compleet uitverkocht, met een beetje passen en meten konden we het nog zo regelen iedereen er in paste.

Voor de voorstelling waren de kids een stuk drukker dan de avond er voor, zou dit komen door de spanning, of was er juist iets meer ontspanning omdat iedereen nu wist wat er zou gaan gebeuren? Hoe dan ook, toen het doek open ging, mochten we weer vol aan de bak.

De zondag voorstelling was nog beter dan de première, de teksten gingen wat vlotter waardoor het voor de toverballen makkelijker was om in de lijn van het verhaal te blijven. De grappen kwamen ook zondag weer goed uit de verf en voor we het wisten was het alweer tijd voor het slotlied. Het was goed om te zien hoe de opbouw naar deze voorstelling een mooie stijgende lijn had. zelfs het verschil tussen de generale op zaterdagochtend en de tweede voorstelling op zondag was nog mega groot. Het is altijd een uitdaging om met een dergelijk jonge groep kinderen te werken, maar ook deze keer kunnen we terugkijken op een geslaagd weekend.

Next stop, Toverbalkamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.