Na maanden van voorbereiding, met bloed zweet en tranen was het gisteren dan eindelijk zover, even na achten ging het doek open en keken onze jonge artiesten een uitverkochte zaal in. Voor volwassenen is het al spannend om voor een zaal vol met mensen te spreken en voor kinderen is dat niet anders! Achter de schermen heeft iedereen zijn best gedaan om alles zo goed mogelijk voor te bereiden. Teksten, liedjes, maar ook decor, kleding, techniek hebben er weer heel veel uren in zitten, maar op het einde van de rit staan onze Toverballen dan zelf op de planken en mogen ze het gaan doen!

De voorstelling van gisteren was een groot succes, ik durf ook wel hardop te zeggen dat het zeker niet het beste optreden van de toverbal was, soms werd er een stukje tekst vergeten en moesten de souffleurs bijspijkeren. De zaal keek daar gelukkig overheen en kon genieten van een spannend en hilarisch stuk. De grappen kwamen goed uit de verf en de typetjes werden goed neergezet.

Vanmiddag mogen we nog een keer op de planken en dan zit het er alweer op.
In het fotoalbum staan wat backstage foto’s van gisteravond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.