Tja, hoe zat dat ook alweer? We zijn bijna zover dat alles op zijn plaatst moet vallen, maar voor we daar zijn moet er nog wel even aan getrokken worden. Kleding de laatste stiksels, muziek de laatste nootjes, regie de laatste aanwijzingen en de acteurs de laatste zinnen. Vaak weten ze wel wat ze zeggen, maar nog niet altijd wanneer ze het moeten zeggen. Daar kunnen wij natuurlijk niet zoveel aan doen, dus daar moeten ze zelf nog even voor gaan zitten. Nog eventjes met zijn allen de schouders eronder en dan kunnen we knallen.

Ook de kaartverkoop is begonnen, via de website is nu al te bestellen, maar helaas moet de bevestiging van die bestelling nu nog handmatig worden gedaan. Omdat wij niet de hele dag op de site zitten te kijken of er een bestelling binnen is gekomen, kan het even duren voordat u een bevestiging in de mailbox krijgt. Mocht u binnen 24 uur nog geen reactie hebben gehad, neem dan even contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.