ToneelZo, dat was het dan weer voor vandaag…de eerste en laatste repetitie op het echte toneel en het mag gezegd worden, het ging helemaal niet zo verkeerd! Eigenlijk zijn we apetrots op jullie! Het valt namelijk ook allemaal niet mee, maandenlang moet je je inbeelden dat je aan een tafel zit, dat je niet door de achterwand heen loopt en dat de barkruk een superluxe koffiemachine is waar vreselijke koffie uitkomt en dan sta je opeens op een woensdagmiddag op het toneel en moet je aan al die dingen wennen. Zaterdagochtend de generale en dan met zijn allen twee keer knallen! Ondanks dat er deze week al een heleboel gedaan is buiten het kunstje van de kinderen om, moet er ook nog steeds heel veel gebeuren. Het decor en alle apparatuur, de eerste twee volksverhuizingen hebben al plaatsgevonden en de laatste twee volksverhuizingen, alle kleding, bankjes, podiumdelen en nog meer apparatuur, staan vrijdag gepland.

Morgen staat alweer de voorverkoop op het programma en zal de decorploeg en de techniek ook weer de handen uit de mouwen steken. Vanavond hebben we bij een bevriende theatergroep 8 extra zendermicrofoontjes opgehaald, waardoor we bijna alle kinderen kunnen versterken en zo iedereen goed verstaanbaar op het toneel kan staan.

Bij deze wil ik alvast iedereen bedanken voor hun inzet en hulp om de uitvoering weer tot een succes te maken en theatergroep Purple voor jullie straks in juni, toi toi toi!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.