Na de warming up hebben we ons meteen gericht op het toneelspel. We zijn begonnen met het eerste bedrijf, op tijd opkomen, de juiste plek en de juiste handelingen. Daarnaast natuurlijk ook de liedjes op de juiste plaats, het begint een beetje vorm te krijgen, maar er moet nog genoeg gedaan worden. Het valt ook allemaal niet mee, al die teksten, muziek, dansjes en aanwijzingen, ga er maar eens aan staan als kind, maar iedereen sleept zich er goed doorheen! Volgende week gaan we aan de slag met het tweede bedrijf, dus iedereen weet wat hem aankomende week te doen staat…iedereen veel succes komende week met studeren en tot volgende week!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.