2016-01-23 11.59.27Nu de musical helemaal af is en de muziek en liedjes bijna, stond niets in de weg voor een hele strakke repetitie. Na de warming up en het inzingen werden de toverballen opgesplitst in 4 groepen. 3 groepen gingen aan de slag met de teksten en een groep met de liedjes.

Voor we het wisten was het alweer 12 uur en zat het er op. Veel van de kids konden de teksten al uit hun hoofd, waardoor het makkelijker is om de rollen verder uit te diepen. Voor de kinds die het nog niet helemaal zonder boek konden, knepen we vandaag nog een oogje dicht. Zonder boek wordt het veel leuker, dus doe deze week extra je best op de teksten.

Bijna alle liedjes zijn af, via muziek online kun je ook thuis de liedjes oefenen!
Veel succes en tot de volgende zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.