IMG_0145Dan is de zomer voorbij en hebben we de eerste regenbuien alweer getrotseerd. Tijd om de activiteiten van buiten naar binnen te verplaatsen. Dat komt mooi uit want bij de Toverbal wordt er momenteel hard gewerkt aan een compleet nieuwe musical. We kunnen er nog niet te veel van zeggen maar het heeft te maken met een redactie en razende reporters: online, of toch liever offline?

Dit jaar inschrijving nieuwe stijl, we hebben ervoor gekozen om in te schrijven via de website in plaats van één ochtend in de Burghwall. De oudleden hebben inmiddels een mailtje ontvangen en hebben zoals altijd voorrang bij inschrijving. We zijn op zoek naar ongeveer 40 kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 die graag willen leren dansen, zingen en toneel spelen bij de leukste vereniging van Edam en omstreken.

Na inschrijving krijg je vanzelf bericht over de repetities, de optredens, contributie en niet te vergeten ons spectaculaire Toverbal weekend in België aan het einde van het seizoen.

Inschrijven kan heel simpel inschrijf formulier om meteen naar het inschrijfformulier te gaan. Wil je eerst wat meer informatie ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.