Helaas gaat het optreden op de avondkaasmarkt op 8 augustus (vandaag) niet door. De planning was dat we in het voorprogramma een act op de kaasmarkt zouden doen. Helaas kregen we gisteren van de organisatie te horen dat er geen plaats was op de kaasmarkt zelf.

We zouden eventueel op een andere locatie in Edam kunnen optreden, echter moesten we dan zelf de geluidsinstallatie en andere technische en praktische zaken gaan regelen. Na kort overleg hebben we daarom besloten het optreden af te zeggen.

We vinden het jammer dat het zo gelopen is, we hadden een act in elkaar gezet en hadden er veel zin in. We gaan samen met het bestuur van de kaasmarkt kijken of we volgend jaar iets kunnen organiseren want het idee op zich was heel erg leuk.

Een ieder die van plan was om te komen optreden, mag dat van zijn lijstje strepen, naar de Kaasmarkt gaan om te kijken kan natuurlijk wel, het wordt vast en zeker gezellig in Edam vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.