2014_04_05_21_33_45EOS 7D_44101_rpro2De zomervakantie is weer voorbij, dus het erenigings seizoen gaat weer van start. Na een zeer succesvol jubileumjaar gaat de Toverbal weer aan de slag met een nieuwe musical. Komende zaterdag kunnen kinderen zich hiervoor weer inschrijven.De inschrijving is 4 oktober van10.30 uur tot 12.00 uur in de Burghwall. Kinderen tussen de zes en 14 jaar kunnen zich inschrijven.

We gaan dit jaar de musical En David droomde…… spelen. Dat is een “Gouwe ouwe”, ook dit jaar zullen we weer met live muziek gaan werken. De musical speelt zich af in het Wilde Westen. Waar de Ierse Familie O’Sullivan naar toe verhuisd om een beter leven te krijgen. De laatste nacht die de familie O Sullivan op de prairie doorbrengt, droomt David over prairiewolfjes. En die wolfjes waarschuwen David voor ene mijnheer L.A. Diamonds, ook moet David uitkijken voor mensen die vals spelen. Als David dit de volgende morgen aan de anderen verteld geloven ze hem niet en lachten ze hem allemaal uit.

Aangekomen in Waterville blijkt die meneer Diamonds wel te bestaan, erger nog alle dingen in Waterville zijn van die meneer Diamonds. Alle winkels en zelfs de saloon en ook laat Diamonds de mensen hoge belastingen betalen. Maar nog geloofd niemand Davids droom, het is allemaal toeval zegt zijn vader.

Tja hoe zal dat verder gaan? Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om mee te doen en kennis te maken met de sheriff, de gokker, de dansmeisjes van de saloon, de familie O’Sullivan en alle andere inwoners van Waterville? Schrijf je dan in!

De repetities starten 18 oktober (we houden rekening met eventuele schaatsers).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.