Gisteravond om 8 uur was het dan eindelijk zover, na maanden van voorbereiden gaat het doek open en gaan we van start. Alle toverballen zetten hun beste beentje voor en zetten een hele goede editie van eens een zwerver neer.

De musical wordt gekenmerkt door karakteristieke rollen en voor ons doen veel solo’s die heel goed worden neergezet. De krantenjongen, bloemenmeisjes, bakker en melkboer bijten het spits af  en laten zien wat de kids in hun mars hebben.

De grappen komen goed over, maar ook weten Gijs en Pieter het publiek te raken als ze allebei hun eigen weg gaan. Zaterdagavond was meer dan geslaagd, nog twee voorstellingen te gaan en dan zitten de jubileum voorstellingen er op.

In tegenstelling tot eerdere berichten op grootwaterland.nl zijn de voorstellingen van vanmiddag niet uitverkocht, vooral voor de tweede voorstelling zijn nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar.

Zolang er kaarten in de shop te bestellen zijn, is de voorstelling niet uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.