affiche2014We zijn er vroeg bij dit seizoen, met iets minder dan 1 maand voor de optredens, is het nu al mogelijk om kaartjes te kopen via de webshop. Dit jaar een nieuwe website met een nieuwe webshop. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de kaartjes per bank te betalen. Nog niet via I-deal of Paypal, maar via een overschrijving middels telebankieren kunt u vlot betalen.

Omdat we dit jaar 40 jaar bestaan, verwachten we niet uit de voeten te kunnen met twee voorstellingen en hebben daarom besloten om een extra voorstelling op zondag in te lassen.

De voorstellingen zijn:
zaterdag avond 5 april om 20.00 uur
(zaal open 19.30 uur)
zondagmiddag 6 april om 13.30 uur
(zaal open 13.00 uur)
zondagmiddag 6 april om 16.15 uur
(zaal opene 16.00 uur)

Het bestellen in de webwinkel spreek voor zich, voor ons is het, het makkelijkste als u via de bank betaald, scheelt ons weer gedoe met geld aan de kassa. De betalingsbevestiging die u van ons krijgt per e-mail is tevens uw toegangsbewijs. Print deze dus uit en neem hem mee naar de voorstelling.

Indien u voor meerdere voorstellingen wilt bestellen, dan is het handig om per voorstelling een bestelling te plaatsen. Op die manier heeft u voor iedere afzonderlijke voorstelling een e-mail.

Als u vragen heeft op problemen met bestellen, vul dan even het contact formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen. U kunt bij het bestellen zelf kiezen of u een geregistreerde klant wilt worden of als gast een bestelling wilt plaatsen. Geregistreerde klanten kunnen met behulp van gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en hoeven niet iedere keer alle gegevens in te vullen.

De voorbereidingen voor de musical gaan super,  dus hopen we op 3 keer volle bak!

 

3 Replies to “Online kaartverkoop van start”

 1. hoi
  t ging allemaal een beetje rommelig, maar nu heb ik kaarten besteld .
  tenminste dat denk.
  zouden jullie dat even voor mij na willen kijken?
  als het goed is 2 kaarten voor de zaterdagavond op naam van mariska
  en 4 kaarten voor zondagmiddag om 16.15 uur op naam van nienke.
  graag hoor ik wat van u.

  groetjes nienke kemper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.