Vandaag heel veel gezongen tijdens de repetitie, ook is er in groepjes gerepeteerd met onder andere de professoren en Ernst Betweter. Het gaat heel erg goed met het in groepjes oefenen van de teksten. Op die manier kunnen we heel goed laten zien hoe we het graag willen hebben en kun je rustig repeteren tot je het onder de knie hebt. Het lijkt af en toe een beetje overdreven, maar dat is het niet. Door de nadruk er op bepaalde dingen te leggen komt het juist goed over in de zaal. Je moet niet vergeten dat het publiek geen tekstboek heeft en dus iedere zin moet kunnen verstaan.

In het filmpje een stukje van de zangrepetitie, waar het ook al heel erg lekker gaat. Tussendoor zijn de kids ook druk bezig geweest met het passen van kleding. Ook de muzikanten waren druk aan het repeteren in de andere zaal, dus was het een zeer productieve ochtend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.