pinokkio hollendDe audities zijn gedaan en de rollen verdeeld, hiermee zit het eerste deel van het toverbal seizoen er alweer op. De repetitie van 28 december en 4 januari slaan we over om daarna vanaf 11 januari keihard aan de slag te gaan met het instuderen van de rollen. Ook zullen we kennis gaan maken met de muzikanten en zal er gewerkt gaan worden aan de kleding. Op de achtergrond gaan de mannen van het decor aan de slag en zo werken we langzaam maar zeker naar het optreden in april.

De Toverbal wil iedereen bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar en hoopt dat iedereen evenveel zin heeft in 2014 als wij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.