2013-12-15 17.19.04Afgelopen zondag werden voor het oog van ongeveer 50 spelers/bezoekers en een echte jury de audities voor de komende musical gehouden. Heel veel kinderen deden auditie voor de rol van Maartje, maar er zaten ook genoeg andere rollen tussen, zoals de professor, Gijs en niet te vergeten Pieter.

Een van de kids speelde de afscheidsscène van Pieter zo goed, dat de emotie oversprong op de zaal, dat is nog eens toneelspelen! Naast toneel audities was er ook ruimte voor zang en dans. Het programma zat zo vol, dat de opvul acts die door de leiding bedacht waren eigenlijk helemaal niet aan bod kwamen.

De komende week gaan we de jury rapporten doornemen en de rolverdeling maken. Het zijn spannende tijden!

Er zijn afgelopen zondag heel wat foto’s gemaakt, klik hier om ze op de website te bekijken of hier voor ons facebook album

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.