IMG_8737Zondag 15 december is het dan eindelijk zover. Voor het eerst in de geschiedenis van de Toverbal gaan we audities houden voor de hoofdrollen van de musical die we in april op de planken gaan brengen. Voor de Toverbal is 2014 een speciaal jaar, we bestaan namelijk precies 40 jaar.

Om dat te vieren hebben besloten een van de mooiste musicals uit ons rijke archief op te poetsen en als jubileumstuk uit te voeren. Veel mensen van de leiding kijken nog met veel plezier terug naar de eerste keer dat we deze musical hebben uitgevoerd. De mensen van de special effects lieten zich helemaal gaan en zorgden voor onvergetelijke taferelen.

In April zullen we voor het eerst sinds vele jaren weer optrden met live muziek, ook weer een uitdaging waar al weer heel wat tijd in is gaan zitten. Naast dat er muzikanten moeten zijn, hebben we ook de arrangementen nodig. Een hele klus, maar het gaat echt heel mooi worden.

Omdat we echt willen knallen op onze 40e verjaardag kunnen de kids die daar zin in hebben auditie doen voor de belangrijkste rollen. Zondag 15 december vanaf 15.00 uur kunnen ze hun kunsten laten zien in het bijzijn van een echte jury. Daarna gaan we in de komende week bepalen wie het meest geschikt zijn voor de rollen en gaan we keihard aan de slag om een super musical in te studeren.

Waar is het te doen?
Burghwall
Achterhaven
Edam

aanvang 15.00
zaal open 14.45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.