2013-11-17 15.23.50Afgelopen zondag was het eindelijk zover, de aankomst van Sinterklaas in Edam. En opnieuw was de Toverbal van de partij om het plein alvast in de stemming te brengen en het wachten op Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zo aangenaam mogelijk te maken. Het was voor de Toverbal alweer de vijfde keer dat we bij de aankomst van Sinterklaas mochten optreden en het was weer een groot feest.

Nadat de boot langs de brug bij de Hoogstraat was gevaren stroomde het plein vol en kon het feest beginnen. Veel kinderen zongen en dansten mee met de liedjes van de Toverballen en voor we het wisten was er geen doorkomen meer aan. Vlak voor Sinterklaas aankwam in zijn koets, kwam de Pepernotenband het plein op en barstte het plein bijna helemaal uit zijn voegen.
2013-11-17 15.15.59
Gelukkig was er nog net genoeg ruimte om Sinterklaas het plein op te laten en konden we samen met de Pepernotenband nog een liedje voor hem zingen. We hadden ook nog een jarige op het plein, Brilpiet was 50 jaar jong geworden en kreeg van de Sint een enorm pakket. Hier zaten uiteindelijk 50 ballonnen in die als snel op grote hoogte boven Edam hingen. Toen Sinterklaas naar binnen ging, bouwde de Pepernotenband nog een feestje op het Damplein.

Een bijzonder geslaagde middag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.